سند به نام خودش است، چجوری میتونم از همسرم ماشین رو بگیرم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۸۰۳ #89747686

ماشین همسرم پلاکش بنام منه میخوایم جدا شیم، ولی سند بنام خودشه چجوری میتونم ماشین بگیرم ازش؟ چجوری میشه حکم مهریه ی خوب بگیرم

مشاوره حقوقی مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگرمدرکی دال بر مالکیت خودندارید نمیتوانید آن راپس بگیرید

چنانچه ماشین وسیله کار و کسب درآمد شوهر نباشد، می توانید بعنوان مهریه توقیف نمایید.

با سلام
اگر سند بنام همسرتان باشد میتوانید از طریق اداره ثبت اسناد یا از طریق دادگاه صالح اقدام به توقیف خودرو نمایید و اگر متعلق به شما باشد که میتوانید از طریق دادگاه خودرو را توقیف نمایید

سلام دارنده سند مالک میباشد وبرای رسیدن به مهریه میتوانید توقیف اموال بگیرید

سلام
از نظر قانونی کسی که سند مالکیت به نام شان می باشد مالک محسوب می‌شوند و چنانچه شما از ایشان طلبی دارید بابت مهریه یا هر چیز دیگر می‌توانید برای طلب خود اقامه دعوا نموده و درخواست توقیف اموال ایشان از جمله اتومبیل را بنمایید و اگر طلب شما بابت مهریه است می توانید از طریق اداره اجرای ثبت اقدام کنید

با توجه به اینکه برگ سبز ماشین بنام شماست دلیل بر انتقال است با دوشاهد می توانی معامله را اثبات وسپس الزام به تنظیم سند بدهی.

شما اقرار می کنید سند به نام خودش است مالک خودرو وبا فک پلاک برای خودروش پلاک می گیرد با قرارداد وتنظیم مبایعه نامه می توانید خودرو ازش بگیری