تقویم خواسته یعنی چیه؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۳۴ #89389849

دادخوست حقوقی داشتم ابلاغیه اومده خواسته تقویم نشده با مراجعه به دفتر خدمات خواسته تقویم شود یعنی چی

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تعیین قیمت خواسته باید بر اساس وجه رایج کشور صورت گیرد

سلام دوست گرامی . تقویم خواسته به معنی تعیین بها و تعیین قیمت خواسته بر اساس وجه رایج کشور میباشد .

سلام و ارادت
یعنی میزان تقویم قیمت خواسته را درج نکردید به دفتری که دادخواست را ثبت کردید مراجعه کنید خودشان درستش میکنند .

با سلام تقویم خواسته به معنای مشخص کردن مبلغ ریالی خواسته است که خواهان به اختیار خود مبلغ را مشخص میکند.

سلام
یعنی تعیین بهای خواسته.تعیین آن دردادرسی من جمله تجدیدنظرخواهی بسیارمهم است میتوانیدبرای تعیین آن ازهمکاران ازطریق سایت ثبت مشاوره بگیرید

درود
یعنی تعیین مبلغ مندرج در دادخواست به نرخ روز

درود
یعنی تعیین بهای خواسته یا همان مقوم کردن.