آیا دعوی ایشان محکمه پسند است، یا بنده باید پرینت بانکی ۷ سال پیش را از بانک بگیرم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۸۴ #89364412

با سلام.
در سال ۹۱ ملکی را بهمراه شریکم بصورت سه دانگ سه دانگ از یک شرکت سازنده مسکن پیش خرید کردیم. چک پیش پرداخت، و ۷ عدد چک دیگر که باید هر ۴ ماه پرداخت میشد را شریکم داد، چون من آن موقع دسته چک نداشتم. ولی تمامی چکها را بصورت نصف نصف پرداخت کردیم. اکنون که تمامی چکها را پاس کردیم، شریکم از شرکت سازنده شکایت کرده که سند باید شش دانگ به نام او زده شود چون او تمام چکها را داده است و من چیزی پرداخت نکرده ام. درصورتیکه در قراردادمان با شرکت سازنده بوضوح اسم هر دوی ما بعنوان خریدار ذکر شده و تاکید شده که انتقال سند بصورت سه دانگ سه دانگ خواهد بود. آیا دعوی ایشان محکمه پسند است، یا بنده باید پرینت بانکی ۷ سال پیش را از بانک بگیرم؟
با تشکر فراوان

مشاوره حقوقی قراردادها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
به نظر بهتر است شما ضمن تهیه مدارک لازمه به عنوان ثالث وارد دعوا شده و از حقوق خود دفاع نمایید

سلام
با استناد به: (۱-قراردادمنعقده ۲-شهادت شهود ۳-پرینت بانکی) دعوای شما مورد پذیرش قرار خواهد گرفت.
علاوه بر اینکه میتوانید به طرفیت سازنده اظهارنامه ای مبنی بر الزام به تنظیم سند رسمی ارسال نمایید.
جهت اظهار نظر دقیق تر میبایست متن قرارداد مطالعه شود.

با سلام - چون در قرارداد اولیه سه دانگ سه دانگ ثبت شده ومبایعه نامه بر اساس آن صادر شده وسند هم بدین صورت تنظیم شده وشما هم رسید واریزیها رو داشته باشید که بتوانید به دادگاه برای اثبات نصف مبلغ ارائه کنید لذا قطعا به نفع شما خواهد بود .

سلام
بایستی تمام اسناد پرداختی را تهیه کنید چرا ک به احتمال زیاد در دادگاه کارشناس برای پرداختی شما تعیین می شود

چنانچه در مبایعنامه شما سه دانگ از ملک را خریداری نموده اید دادگاه در رسیدگی به شکایت شریک شما، نمی تواند سازنده را محکوم به تنظیم سند رسمی نسبت به شش دانگ نماید. و در صورت محکومیت سازنده به تنظیم سند شش دانگ به نام شریک، شما بایستی به عنوان معترض ثالث به رای صادره اعتراض نمایید و حکم به نفع شما صادر خواهد شد، با توجه به تخصصی بودن موضوع توصیه می شود حتما برای این موضوع وکیل اختیار نمایید.

اظهارات شما و نام شما بر برگه مبایعه نامه و نداشتن دسته چک و فیش های بانکی پرداختی برای نیمی از مبالغ چک ها قابل استماع در دادگاه است و اصولا پذیرفته می شد