اگر اینکار را انجام دهد بعد از فوت پدرم تمام ارث به برادرانم میرسد؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۴۴۸ #89052136

سلام وقت بخیر
من دختر ۲۰ ساله ام و سه برادر دارم
پدرم قصد دارد تمام مال اموالش را به نام سه پسرش بزند بدن اینکه من راضی باشم ولی متاسفانه این کار را انجام خواهد داد. میخاستم بپرسم که اگر اینکار را انجام دهد بعد از فوت پدرم تمام ارث به برادرانم میرسد ؟ ایا امیدی هست که بتوانم کاری انجام دهم تا حق خود را بگیرم؟

مشاوره حقوقی ارث
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام واحترام درصورت انتقال اموال خیر مگر اینکه در غالب وصیت باشد که دراینصورت تا یک سوم نافذ میباشد

سلام
هر شخصی در زمان حیات حق دارد اموال خود را به هر شخصی که تمایل دارد به طریقی منتقل نماید و امکان اعتراض وجود ندارد و بعد از فوت نیز جزو ماترک محسوب نمی شود

با سلام ،شخص در زمان حیات خودش می تواند اموال خود را به سایرین منتقل نماید. ولی اگر این مورد طی وصیت نامه قید شده باشد که بعد از فوت من ،کلیه اموال به فرزندانم بغیر از شما منتقل گردد وصیت پدرتان تا یک سوم اموال قابل اجرا می باشد و بیشتر از این مقدار،نیاز به رضایت همه وراث از جمله شخص شما می باشد

باسلام. درصورتی که پدر شمادرزمان خیات خود اموالش رابه برادران شمامنتقل نماید ازماترک ایشان خارج شده است.

با سلام، فرد تا زمانی که زنده باشد، حق هرگونه دخل و تصرفی نسبت به اموال و دارایی‌های خود را دارد.

اگر اموال قبل از فوت منتقل شوند دیگر جزو ترکه نبوده ک ارث محسوب نمی‌شوند مالک اشخاص دیگری خواهند بود لیکن ترکه متوفی پس از فوت بین وراث تقسیم خواهد شد و خلاف آن پذیرفته نیست

باسلام و درود پدرتان تا مدت زمانی که در قید حیات باشد امکان تقسیم اموال خود را به هر شخصی دارد و شما حق دخالت ندارید.