چطوری می تونیم سهم الارث پدر رو منتقل کنیم به بقیه؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۶۹ #88977598

سلام مادر ما فوت شده ورثه ایشون شوهر و ۶ پسر هستش
پدر می گه من ارثیه نمی خوام و بین خودتون تقسیم کنید سوالی که پیش می اد ما الان برگه انحصار وراثت رو داریم که پدر یک چهارم از همسر ارث می ببره و بقیه ماترک بین بچه ها مرحوم تقسیم میشه حالا ما چطوری می تونیم اون سهم پدر رو منتقل کنیم به بقیه الان ما دارایی نرفتیم ایا الان می تونیم این (سهم رو به بقیه منتقل کنیم منظورم سند زدن نیس)
یا حتما باید اول مالیات ارثیه پدر رو بدیم بعدش میشه الان راهکاری وجود داره با توضیحات ما اسم پدر رو حذف کنیم به صورت قانونی یا نمیشه چون پدر از همسر اول خود داری یک دختر هست و سن پدر بالا هست البته ایشون در سلامت کامل هستن ولی دست روزگار مشخص نمی کنه ممنون می شم اگر راهکار قانونی داره برای واگذار ارثیه بگید باتشکر

مشاوره حقوقی ارث
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید سهم الارث پدری را با رضایت تمامی وراث منتقل کنید

با تنظیم سند عادی می توانید سهم الارث پدری را با رضایت تمامی وراث منتقل کنید

با سلام
برای این امر میتوانید با تنظیم سند عادی مابین وراث ماترک متوفی را تقسیم نمایید و از پرداخت مالیات خودداری نمایید

با سلام باید وکالت بدهد که به شما برسد و در وکالت نامه بطور شفاف توضیح دهند ان وقت میتوانید اقدام کنید با سند عادی احتمال دارد انکار کند بعد به مشکل میخورید

با درود سند عادی تنظیم نمایید و همه وراث امضا نمایند نیازی نیست که به مالیات مراجعه نمایید

درود بر شما، از طریق سند عادی که به امضای تمام وراث برسد معتبر خواهد بود.

با درود..
با تنظیم سند عادی به امضای تمامی ورثه می توانید انتقال دهید..