زمان جلب در صورتیکه سفته داشته باشم چه موقع میباشد؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۶,۳۹۲ #88563

سلام من از کسی بابت بدهیش سفته دارم به مبلغ 5 میلیون کمترین زمان برای وصول چند روز و ماه هست دقیقا چه زمانی ایشان دستگیر میشوند ایا با شکایت من ایشان ممنوع الخروج از کشور میشوند؟ تاریخ اولین حضور در دادگاه چند روز بعد از شکایت من هست ممنونم اگر سریع جواب بدهید

مشاوره حقوقی سفته
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام،
از نظر بعد زمانی قابل پیش بینی نخواهد یود ولی بین چهار ماه تا ۱ سال حسب شرایط حدوثی زمانبر خواهد بود و بحث ممنوع الخروجی و جلب پس از قطعیت دادنامه و صدور اجرائیه و در مرحله اجرا میسر خواهد شد.
موفق باشید

با سلام و احترام دوست عزیز با همین فرمان بری جلو و توقف نکنی اگه چیزی از طرفت پیدا کردی شاید کمترین زمانش شش ماه و گرنه اگر مالی پیدا نکردی و اعسار داد دیگه بستگی به کرم قاضی داره برای طرق اقساط چقد در نظر بگیره پیروز و موفق باشید

با سلام وادب
ابتدا واخواست می دهید.و در صورتی که پرداخت نکردند و اعسار ندادند.میتونین جلبشو بگیرین.

با درود..
در مرحله ابتدایی پس از واخواست سفته، اقدام به طرح دادخواست مطالبه نموده و پس از رسیدگی معمول و پس از چندماه پروسه رسیدگی نهایتا پس از قطعیت حکم محکومیت صادره مدیون، در مرحله اجرای حکم در صکرت نداشتن اموال جهت تادیه مبلغ محکومی، در نهایت می توانید برای حکم جلب و دستگیری محکوم اقدام نمائید..

سفته را واخواست نمایید و درصورت عدم پرداخت در مهلت مقرر و معسر نبودن حکم جلب وی صادر خواهد شد

سلام
ابتداباید واخواست دهید۵الی۶ماه زمان می برد درصورت اثبات اعسارو عدم پرداخت آن حکم جلب صادر میشود و با جلب میتوانید ممنوع الخروجی هم ثبت نمایید

سلام پس از آنکه سفته را واخواست کردید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و دادخواست مطالبه وجه سفته بدین پسدرصورتیکه در دادکاه حضور نیابد حکم غیابی صادر میشه و پس از قطعیت و ارجاع پرونده به اجرای احکام باز احضار میشه درصورت عدم حضور جلب صادر میشه ولی چنانچه حضور یابد واز خود دفاع کند و نهایتا اعسارش قبول شود با تقسط پرداخت می کند