پس گرفتن شکایت چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۸ #88323756

از کسی بابت مزاحمت و تهدید و فحاشی در اینستا رفتم دفتر خدمات قضایی شکایت ثبت کردم فرداش اس ام اس اومد که پرونده به فتای تهران بزرگ ارسال شده. چطوری باید پس بگیرم شکایتمو و اینکه اونا مطلع شدن که شکایت کردیم یا خیر میشع کامل جواب بدین؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. مراجعه کنید به سامانه ثنا و ببینید که شماره پرونده دارید یا نه و بعد مراجعه کنید دادسرای جرایم رایانه ای اگر در سیستم شما پرونده ثبت شده بود. برای طرف هنوز چیزی ارسال نشده.

با سلام و احترام
اگر شما از طریق پلیس فتا شکایت کرده باشید تا زمانی که شکایت شما به دادسرا ارجاع داده نشده باشد و در سیستم دفاتر قضایی ثبت نشده باشد طرف مقابل اطلاع پیدا نمیکند ولی اگر انجام شده باشد معمولا پیامک برای ایشان ارسال میگردد و برای پس گرفتن شکایت به دفاتر قضایی مراجعه تا شکایت کم لن یکن تلقی گردد
پیروز باشید