آیا راهی هست که من همسرم را وادار به تمکین نمایم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۰۱ #88296900

با سلام
من مدت دو سال هست که عقد نموده ام و تا به حال زندگی مشترک با همسرم تشکیل نداده ام البته با ایشان رابطه زناشویی داشته ام
من ساکن روستا هستم و همسر بنده هم روستایی من می‌باشد و در روستا زندگی میکند
در روستا من امکان تهیه خانه مستقل ندارم و مجبورم در خانه پدرم زندگی کنم و همسر من تقاضای خانه مستقل و رفتن به شهر را دارد ولی من به دلیل شغلم که دامداری هست نمیخواهم به شهر مهاجرت کنم
البته در روستای ما یک خانه خالی هست که خانواده همسرم با تهدید و فحش صاحب خانه را از اجاره دادن خانه اش به من منصرف کردن
آیا راهی هست که من همسرم را وادار به تمکین نمایم؟
با تشکر

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
وظیفه قانونی شوهر می باشد که مسکن مستقل و علیحده ای که مناسب حال زن باشد برای ایشان تهیه نماید و زن اختیار دارد از زندگی زیر یک سقف با دیگران استنکاف نماید
اما در خصوص تمکین می توانید علیه ایشان ابتدا طی ارسال اظهارنامه و سپس دادخواستی مبنی بر الزام به تمکین مطرح نمایید

سلام
تعیین منزل و محل سکونت با مرد هست و چنانچه خلاف آن شرط نشده باشد زوجه مکلف به تبعیت می باشد لذا می توانید دادخواست تمکین زوجه را بدهید.

سلام، بله شما می‌توانید از طریق محاکم دادخواست الزام به تمکین خاص و عام زناشوئی رو علیه همسرتان مطرح کنید و اینکه همسرتان منزل مستقل میخواد حق ایشون هست شما حتما بایستی منزلی در حد شان ایشان مستقل برایش فراهم کنی