نفقه فرزند ساکن در خانه پدری چقدر است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵۱۲ #88209313

سلام من دختری ۲۰ ساله هستم که در خانه ی پدرم سکونت دارم با توجه به این که من ارث مادری دارم پدرم مانع فروش ان زمین ها میشود و برای دادن مبلغ ماهیانه به من هم مرا کتک میزند، من چه نوع شکایتی میتوانم تنظیم کنم و مبلغ نفقه را چجوری حساب کنم، نمیخوام به خاطر هر مبلغی شکایت کنم

مشاوره حقوقی نفقه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میزان نفقه ی شما حدودا ۳۵۰ هزارتومان الی ۴۰۰ تومان است و این میزان را کارشناس مربوطه دقیقا باتوجه به مواردی که موثر در مبلغ نهایی نفقه میباشد تعیین می نماید. و نیزمیشود که دراین خصوص شما هم میتوانید شکایت کیفری ترک انفاق را انجام دهید از طریق دادسرا و هم میتوانید در شورای حل اختلاف دادخواست مطالبه ی نفقه را به طرفیت پدر خود تنظیم دادخواست نمایید' در خصوص سهم الارث شماهم ممانعت پدرشما برای جلوگیری فروش باید ازجانب پدرتان دلیل اینکه شما به سن رشد با ۲۰ سال سن !!!!! چگونه نرسیده اید هم قابل پیگیری از جانب شما میباشد .

با سلام
میزان نفقه کارشناسی میگردد
میتوانید دادخواست تقسیم ترکه و دریافت سهم الارث شوید و دادخواست نفقه از پدر نمایید
و اموال خود را بفروش رسانید

پس از طرح دعوی مطالبه نفقه کارشناس میزان نفقه را تعیین می کند

باسلام
میزان نفقه راکارشناس تعیین میکندوطبق ماده ۱۱۹۷ قانون مدنی، اگر فرزند منبع مالی نداشت و نتوانست معیشت خود را فراهم کند، پدرملزم به تامین مخارج فرزندمی باشد.

با سلام
با توجه به سن قانونی ، شما میتوانید اقدام به فروش اموال خویش نمائید

میتونین درخواست تقسیم ترکه بدین و اموال را تقسیم کنین و در مورد نفقه چون با هم زندگی میکنین تعلق نمیگیرد و در مورد کتک کاری نیز میتوانید به پزشکی قانونی رفته و شکایت نیز کنین

با سلام و احترام
برای معین کردن میزان نفقه این امر به کارشناس ارجاع می شود
و از طرفی هم افراد بالای ۱۸ سال تمام شمسی میتوانند جهت امورات خود مستقلا تصمیم گیری و اقدام کنند
موفق و پیروز باشید.