ایراد به تقویم خواسته توسط خوانده، چه نتیجه ای دارد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱,۰۱۳ #88000338

با سلام
اگر خوانده به تقویم خواسته ایراد بگیرد و توسط دادگاه پذیرفته شود، در این باره چه حکمی صادر می‌شود؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام برای شخص مذکور رفع نقص ارسال می گردد

سلام
یا باید به قیمت واقعی تقویم کنید و یا از طریق کارشناسی مقوم نمایید

چناچه نسبت به بهای خواسته بین اصحاب دعوا اختلاف حاصل شود و اختلاف موثر در مراحل بعدی رسیدگی باشد، دادگاه قبل از شروع به رسیدگی با جلب نظر کارشناس بهای خواسته را تعیین خواهد کرد.

با سلام
ابلاغ رفع نقص صادر میشود و شما باید تقویم را اصلاح کنید

دادگاه ایراد رفع نقص صادر میکند و باید بعد از رفع دوباره دادخواست به دادگاه تقدیم کرد

ابلاغ رفع نقص برای خواهان صادر میشود

سلام همراه گرامی
یا شما باید تقویم را به بیش از سیصدهزار تومان افزایش دهید یا کارشناس بر امر تعیین می شود اگر در شورای حل اختلاف دعوا مطرح است حتما بایستی به قیمت واقعی تقویم کنید