آیا این بخشش نفقه معوقه قابل رجوع است یا دیگر قابل رجوع نیست؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱,۶۴۲ #87926023

با سلام خدمت وکلای محترم
برای بخشش نفقه معوقه به شورا مراجعه کردیم ( قبل تر طی حکمی محکوم به پرداخت نفقه معوقه ۹۶ .۹۷ شدم ) و در شورا منشی قاضی متنی تنظیم کرد با این عنوان که اینجانب زوجه رضایت کامل به همسرم که نفقه معوقه سال ۹۶ و ۹۷ را پرداخت ننماید مورد قبول است و اعتراضی ندارم و نفقه سال ۹۸ را ۱.۱.۹۸ تا ۲۹.۱۲.۹۸ را به صورت اقساط دراز مدت ۱۲ ماهه تا سال ۹۸پرداخت نماید بلامانع است و اعتراضی ندارم. بعد امضا و اثر انگشت از هر دومان گرفت و یکی را به من داد و دیگری را ضمیمه پرونده کرد.
آیا این بخشش نفقه معوقه قابل رجوع است یا دیگر قابل رجوع نیست؟
و زوجه بعدها میتواند ادعایی بابت نفقه معوقه کند؟
ممنونم

مشاوره حقوقی نفقه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قطعی و غیر قابل رجوع است. در واقع دین و بدهکاری ایشان ابرا شده و غیر قابل رجوع است.

خیر ایشان نفقه آن دوران را بخشیده‌اند و قابل عدول نمیباشد.

سلام
متاسفانه رضایت اعلام شده قابل عدول نیست

غیر قابل رجوع می باشد

با سلام رضایت یاد شده قابل عدول نیست چون مشروط و معلق به موضوعی نیست و قطعی و منجز است.

قایل برگشت نیست

سلام
خیر قابل رجوع نیست