نفقه فرزند باید به چه حسابی واریز بشه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۹۵۸ #87788486

سلام
همسرم ماههاست من و فرزند کوچکم را رها کرده و رفته و حتی مهلت قرارداد منزل مشترکمان هم تمام شد و من مجبور شدم جهیزیه ام رو خارج کنم.بعدم که درخواست طلاق داد و الان مراحل داره طی میشه.

حالا الان برای من‌ یک sms با متن رسمی فرستاده که یک حساب بنام فرزندمون باز کردم و نفقه این ماه را ریختم به اون حساب و آدرس بده کارت بانکی رو بفرستم!!!!

سوالم اینه، آیا این روش، نرمال و مرسومه؟
آیا درسته نفقه را به حسابی بریزه که خودش افتتاح کرده و کارتش پیش خودشه و رمز و حق تعویض رمز و حق سوزوندن کارت و همه چی با خودشه؟

آیا من نمیتونم درخواست قانونی بدم که بریزه به حساب خودم؟

لطفا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی نفقه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله با توجه به اینکه پدر طفل موظف به پرداخت نفقه او می باشد اقدام به این طریق ممکن است.

پدر‌طفل‌امکان‌باز‌کردن‌حساب‌به‌نامش‌را‌دارد‌ولی‌چون‌کارت‌پیش‌شما‌نیست‌از‌اجرای‌احکام‌بخواهید‌کارت‌را‌بفرستد‌یا‌حساب‌دیگری‌باز‌شود