دوباره رفته از من شکایت کرده هم شاهد دارم که پرداخت کردم هم فیشهای واربزی چکار کنم؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۳۷۷ #87564179

سلام من یک چک ۱۳۰ میلیونی به یک نفر دادم و مبلغ چک را به حساب شخص واریز کردم ولی متاسفانه الان دوباره رفته از من شکایت کرده هم شاهد دارم که پرداخت کردم هم فیشهای واربزی الان واسم اجرائیه ای اومده و ۱۰ روز مهلت دادن بهم باید چیکار کنم

مشاوره حقوقی چک
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام به استناد فیش های واریز ی خواسته خود را ثابت کنید

با سلام در صورتی که رای بر علیه شما غیابی باشد میتوانید واخواهی نمایید و متعاقبا اجرا متوقف میشود

وجود چک در دست دارنده اماره بربدهی صادر کننده است شما باید با ارائه دلایل و مدارک اثبات کنید وجه چک پرداخت گردیده است

با سلام و درود فراوان
ادله اثبات شما فیش های واریزی و شهادت شهود است که در دفاع ارائه بفرمایید. همچنین دادخواست استرداد لاشه چک را نیز اقدام کنید.
پیروز باشید

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشیدبه فیش های واریزی که پرداخت کردید و شهادت شهود استناد نمایید .

با سلام
اگر رای غیابی است تقاضای واخواهی و توقف عملیات اجرایی بدید و بعد با اسناد و مدارک دفاع کنید

دادخواست استرداد لاشه چک و توقیف عملیات اجرایی بدهید.