چطوری باید شکایتش کنم که بتونم جدا شوم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۶۸ #87484547

باسلام پدرم منو تهدید به قتل می‌کنه کتک میزنه نمیتونم دیگه زندگی کنم باهاش باید چیکار کنم چطوری باید شکایتش کنم که بتونم جدا شم دختر ۲۵ ساله هستم به جز من مادر و خواهرمم آزار میده

مشاوره حقوقی تهدید
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابتدا تماس با اورژانس اجتماعی ۱۲۳ و در صورت عدم نتیجه امکان استقلال و تهیه منزل مجزا برای شما وجود خواهد داشت ...

اولا با توجه به داشتن سن قانونی میتوانید برای زندگی مستقل و مجزا خودتان تصمیم گیری نمایید . ثانیا اگر موضوع تهدید جدی است باید با اورژانس اجتماعی به شماره ۱۲۳ تماس بگیرید .

سلام
برای جدا زندگی کردند با توجه به سن تان نیازی به شکایت ندارید و موضوع در اختیار شماست.