اگر همسرم مهریه را اجرا بگذارد پرداخت آن به چه صورت است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۴۲ #87483649

با سلام و خداقوت
خدمت شما عرض شود که بنده بیش از سه سال است که ازدواج کرده ام و هنوز زندگی مشترک خود را شروع نکرده ایم که حدود ۲ سال میشود همسرم مهریه و نفقه خود را اجرا گذاشته و الان در حال پرداخت مهریه به شکل اعسار هستم. و همچنین نفقه های سال های گذشته را اجرا گذاشته و من هم اعسار زدم ولی هنوز اجرای احکام ارسال نشده است.
لازم به ذکر است مهر ایشان ۱۴ سکه می باشد و ایشان فقط ۷ سکه را اجرا گذاشته است.
سوال اول: اگر همسرم مهریه ۷ تای دوم را اجرا بگذارد پرداخت آن به چه صورت است؟
سوال دوم: اگه نفقه ۲ سال گذشته اجرایی شود و دوباره برای نفقه یک سال گذشته درخواست نفقه نماید پرداخت نفقه ها به چه صورت است؟
سوال سوم: اگر بنده کل مهریه را به دادگاه بدهم و ناشزه شود و من ازدواج مجدد کنم می تواند درخواست طلاق بدهد؟ و شرایط طلاق برای ایشان چگونه است؟
سوال چهارم: آیا هدیه هایی که از طرف مادرم به ایشان داده شده امکان باز پس گیری آن وجود دارد؟ چگونه؟
از وکلای عزیز کمال تشکر را دارم.

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

۱- مطالبه الباقی مهریه در صورت باکره بودن همسرتان منتفی است . اگر ایشان باکره نباشد میتواند الباقی را هم مطالبه کرده و مانند پرونده اول میتوانید اعسار بدهید .
۲- پرداخت نفقه معوقه نیز میتواند شامل اعسار شود .
۳- درخواست طلاق زوجه ناشزه به بهانه نشوز یا ازدواج مجدد زوج (به تجویز دادگاه) امکانپذیر نیست .
۴- در صورت طلاق میتوانید هدایا را مسترد کنید .