چگونه بایستی برای بدست آوردن حق سنواتم اقدام نمایم؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۳۲۴ #87438559

درود دبر شما،
اینجانب اخیرا متوجه شدم که در ۳ کارگاه قبلی که کار کرده ام، حق بیمه رد نشده است و سنواتی برایم لحاظ نگردیده است. با توجه به اینکه بنده نسخه ای از قرارداد فی ما بین در دسترس ندارم (و در یکی از آن کارگاه ها قرارداد کتبی تنظیم نکرده بودیم)،

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام به استناد شهادت شهود و تحقیقات توسط بازرسین اداره کار همچنین حقوق واریزی بیمه و سنوات را مطالبه نمایید .ثبت شکایت از طریق دفاتر پیشخوان علیه کارفرما صورت خواهد گرفت

با سلام در سامانه جامع اداره کار اقدام به ثبت شکایت از کارفرما ی مد نظر خود کنید برای اثبات رابطه کاری پرینت فیش واریز حقوق خود را ضمیمه کنید و تقاضای احتساب سنوات وبینه ودیگز مزایا را داشته باشید

سلام
به استناد پرینت واریزی اقدام به ثبت شکایت نمایید

سلام
به اداره کار مراجعه کنید .

سلام و ادب از طریق اداره کار محل درخواست خود را پیگیری کنید.

سلام و احترام می بایست از اداره کار محل اشتغال خود پیگیری نمایید

سلام وقت بخیر
مدارک مستندی که می توانید ارایه کنید شامل قرارداد ، فیش حقوقی ، پرینت حساب بانکی مبنی بر واریز حقوق ، گواهی اشتغال به تحصیل ، پرینت کارت ساعت ورود و خروج و هر مدرکی که نشانگر ارتباط کاری شما با کارفرما باشد . در صورت عدم وجود این مدارک از هیئت تشخیص اداره کار درخواست بازرسی کنید که نظر کارشناسی بازرس اداره کار قطعا اثرگذار خواهد بود .
موفق باشید