آیا با وکالت نامه محضری میتوانم برای دعوی شخص دیگر به دادگاه بروم؟

پرسیده شده
۲۹ پاسخ ۲۵,۰۳۷ #87253

آیا با وکالت نامه محضری میتوانم برای دعوی شخص دیگر به دادگاه بروم و از حق او دفاع کنم د مجبور به گرفتن وکیل نشویم

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۲۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر،دادگاه وکیل مدنی رانمی پذیردبایدوکیل دادگستری باشید،یاوکیل اتفاقی دارای مجوزازکانون وکلا،واگرحق توکیل به غیر دروکالت نامه قیدشده باشدمی توانیدوکیل اختیارنمایید.

برای مداخله در امور قضایی باید حتما طرف وکیل دادگستری باشد شما نمی توانید چنین اقدامی انجام دهید

خیر، دادگاه فقط وکیل دادگستری را می پذیرند

خیر فقط وکیل دادگستری که پروانه وکالت دارد میتواند وکالت کند با وکالت نامه محضری نمیشه در دادگاه دفاع نمود

دادگاه ها حضور وکیل مدنی ( دفترخانه ای ) را در پرونده های دادگاه نمی پذیرند .

با درود خیر، حتما باید وکیل دادگستری اختیار نمایید

خیر شما نمی توانید در جلسه رسیدگی حضور پیدا کنید یا حتی پرونده را پیگیری نمایید ،شما می توانید با وکالتنامه ای که دارید وکیل دادگستری انتخاب نمایید