با این شرایط آیا بنده میتوانم مهریه نفقه و اجرت المثل بگیرم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۷۰ #87077125

سلام،
بنده دو سال و نیم است که ازدواج کرده و فرزندی ندارم، مهریه ام عند الاستطاعه و چهارده سکه است، دارایی همسرم یک خانه که سندش به اسم خواهرش است و یک پیکان سواری،اکنون بنده حدود یک ماه است که به خاطر اذیتهای همسرم به خانه پدرم آمده ام و قصد طلاق دارم، با این شرایط آیا بنده میتوانم مهریه نفقه و اجرت المثل بگیرم؟
ضمن اینکه همه میدانند خانه مال همسر بنده است.

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دقیقه پیش
سلام مهریه و اجرت المثل قطعا تعلق می گیرد ولیکن چون عندالستطاعه است باید استطاعت اقا ثابت شود نفقه هم می توانید اقامه نمایید اگر همسرتان رای به الزام تمکین نگرفته باشد
موفق باشید

سلام مهریه و اجرت المثل قطعا تعلق میگیره ولی نفقه چون تمکین نکردید خیر. خانه اگه بنام همسرتان باشه قابل توقیف است

باسلام
به دلیل اینکه مهریه شماعندالاستطاعه است در صورتی می توانید مهریه را دریافت کنید که مالی به غیر از مستثنیات دین، به دادگاه برای توقیف معرفی کنید. این مال می تواند منقول مثل خودرو، وجه نقد در حساب بانکی و یا غیر منقول باشد. اگرهمسرتان کارمند باشد توقیف یک سوم یا یک چهارم حقوق با توجه به فرزند داشتن ، امکان پذیر است ودرخصوص نفقه درصورت عدم تمکین به شما تعلق نمیگیرد مگر اینکه اثبات کنید ماندن شما درخانه همسرموجب ضرر بدنی یا مالی یا شرافتی می گردد

سلام
مهریه نفقه اجرت المثل تعلق میگیرد اما یک ملک مسکونی متعارف جزء مستثنیات دین محسوب میشود و میتوانید به صورت اقساط دریافت نمایید