اطلاع از دارایی متوفی، به چه صورت انجام میشود؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۷,۹۹۲ #87028259

برای مطلع شدن از حساب بانکی یا دارایی متوفی به کجا باید مراجعه کرد؟
و چقدر بعد از فوت زمان هست تا بشه این کار رو انجام داد؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درخواست تحریر ترکه از طریق استعلام امکانپذیر است

از طریق مراجع قضایی (شورای حل اختلاف درخواست تحریر ترکه دهید و از طریق پلیس راهور و بانک و اداره ثبت اسناد و املاک برای استعلام میتوانید اقدام کنید
برای اینکار محدودیت زمانی ندارید و هر زمان می توانید این کار را انجام دهید

به اداره مالیات محل اقامت متوفی مراجعه نمایید، واز روی اظهارنامه مالیاتی که ورثه  داده اند، می توانید میزان ارث بجامانده  متوفی را متوجه شوید.

با درخواست تحریر ترکه و تقاضای استعلام از مراجع مختلف

بادرخواست تحریر ترکه و تقاصای استعلام از مراجع ثبتی راهور بانک ها میشود دارایی ایشان را کشف نمود

باید دادخواست تحریر ترکه دهید و سپس از تمامی مراجع استعلام بگیرید
و برای اینکار محدودیت زمانی ندارید و هر زمان می توانید این کار را انجام دهید

با سلام ووقت بخیر
از طریق مراجع قضایی (شورای حل اختلاف درخواست تحریر ترکه دهید و از طریق پلیس راهور و بانک و اداره ثبت اسناد و املاک برای استعلام میتوانید اقدام کنید