دفاع از اتهام انتسابی چیست؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۲۹,۵۸۶ #86991

ببخشین من در دادگا بودم دادگا حکم برائت از اتهام انتسابی رادصادر نمود ولی امروز ابلاغیه اومده مهت دفاع از اتهام انتسابی به مدت ده روز گفته حاظر شوید وقتی حکم برائت صادر صده چرا مجدد به بازپرسی رفته؟ در حالی که ساکی هم رضایت داده

مشاوره حقوقی قتل
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام درابتدا شما دقیقا قید نکردید که پرونده در دادگاه هستش یا دادسرا ولی تعیین فرجه ی فوق باقید دفاع از اتهام نزد دادسرا وبازپرس قابل رسیدگی است و احتمال قوی فعل مجرمانه منتسب از جزائم غیرقابل گذشت محسوب و با شکایت شاکی خصوصی شروع ولی با رضایت وی پایان نمی یابد و نسبت به جنبه ی عمومی باید منتهی به قرار نهایی و سپس پرونده به دادگاه جهت صدور حکم ارسال میشود.در پایان دوست عزیز دادگاه با دادسرا متفاوت است و تصمیم گیرنده اصلی دادگاه اعم از کیفری ۱ و کیفری ۲ خواهد بود.

ممکن است برای جلسه تجدیدنظر باشد. عین ابلاغیه برای اظهار نظر لازم است.

باسلام بستگی به جرم انتسابی خواهد داشت ممکن است از جهت جنبه عمومی بایستی تفهیم اتهام شوید.

احتمالا اعتراض شده است

باسلام به شعبه مراجعه نمایید زیرا احتمال اعتراض مجدد شاکی و یا وجود جنبه های عمومی جرم متصور است.

یابه دلیل جنبه عمومی جرم احضارشده ایدکه باگذشت شاکی مجازات ازبین نمی رودویااینکه شاکی به قرارمنع تعقیب اعتراض نموده است.
موفق باشید

جرائم دو صورت میباشد جرائم قابل گذشت و جرائم غیر قابل گذشت و بدلیل اینکه احتمال جرائم غیر قابل گذشت بوده و جنبه عمومی داشته احضار شده اید ضمنا میتوانید به شعبه مراجعه و پیگیری موضوع پرونده شوید موفق باشید