حکم نگهداری ۲۵ گرم متادون برای بار اول چیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۶۰ #86292388

سلام ... حکم نگهداری و جلب آن در اداره پست گمرک برای ۲۵ گرم متادون چیست؟! اینکه بار اولم بود و امروز ابلاغیه برام اومده ! اگر فردا مراجعه کنم همان روز حکم برایم صادر میشه ؟! زندان و شلاق برای این مقدار دارد ؟؟؟ لطفا راهنمایی ام کنید! تشکر

مشاوره حقوقی مواد مخدر
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به قانون و با نظرقاضی با توجه به اینکه سابقه کیفری هم ندارید ممکنه برای شما جزای نقدی تعیین گردد

بر اساس اصلاحیه قانون اصلاح قانون مبارزه با مواد مخدر مصوب سال ۱۳۸۹ خرید، فروش، توزیع، تولید، ساخت، مصرف و نگهداری متادون جرم و با رعایت تناسب و با توجه به مقدار مواد، مرتکب به مجازات حبس، جزای نقدی و شلاق محکوم خواهد شد

بر اساس ماده ۵ قانون مبارزه با مواد مخدر برای فرد مجازات تعیین خواهد شد و سوء پیشینه بستگی به نوع مجازات برای فرد منظور خواهد شد لذا بعد از اتمام مدت آن از بین خواهد رفت.

تا پنجاه گرم، تا سه میلیون ریال جریمه نقدی و تا پنجاه ضربه شلاق.

۲ ـ بیش از پنجاه گرم تا پانصد گرم، پنج تا پانزده میلیون ریال جریمه نقدی و ده تا هفتاد وچهار ضربه شلاق.

۳ ـ بیش از پانصد گرم تا پنج کیلوگرم، پانزده میلیون تا شصت میلیون ریال جریمه نقدی وچهل تا هفتاد و چهار ضربه شلاق و دو تا پنج سال حبس.