تصرف عدوانی از خیلی سال قبل قابل پیگیری هست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۳۵ #86279505

سلام وقت بخیر
یک روستایی هست که مال ما بوده ولی چون دنبالش نبودیم ساکنین روستا سند زدن واسه خودشون چیکار باید کرد؟حق شکایت دارم؟ میتونم زمینا رو پس بگیرم؟چقدر زمان میبره؟

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله قابل پیگیری است ونیازمند بررسی بیشتر جهت نحوه طرح دعوی

سلام باید بررسی شود سند را چطور گرفته اند اگر شما هم هنوز سند دارید میتوانید اقدام کنید ...شما باید دلیل مالکیت خود را ارائه نمایید

سلام
اثبات این ادعا نیازمند ارائه ادله کافی می باشد لذا مدارک شما باید بررسی شود

جرم تصرف عدوانی جرمی مستمر است و امکان شکایت وجود دارد. در خصوص موضوع شما، چون نحوه تصرف و مالکیت شما در سوال مشخص نشده و از طرفی بیان فرموده اید که افراد دیگری سند مالکیت اخذ کرده اند، نظر دقیق درخصوص نوع دعوا یا شکایت امکانپذیر نیست.