آیا میتوان مهریه زیاد به زن داد ولی مانع طلاق او شد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۷۶ #86279218

سلام من مهریه هرچی گفتن قبول کردم حتی میخوام خونم بنام دختر بزنم ولی میخوام نتونه هیچوقت ازم جدا بشه میشه راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

زوجه برای جدایی یا باید یکی از شروط 12گانه ضمن عقد را دارا باشد یا در ازاء بخشش مالی (مهریه) به زوج و اثبات کراهت و عسر و حرج برای طلاق خلع اقدام نماید که البته صدور چنین حکمی سخت است بنابراین باید عرض شود نمی توانید به طور کلی حق طلاق از از همسرتان سلب کنید.