آیا راست هست که با توجه به قیمت بالای سکه قیمته سکه فقط یک ملیون در نظر گرفته میشود؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۷۰ #86216571

سلام وقت بخیر. آیا این مطلب حقیقت دارد که با توجه به قیمت روز افزون سکه میزان قیمت آن برای مهریه یک ملیون در نظر گرفته میشود یعنی خانمی که ۱۱۰ سکه دارد میشو ۱۱۰ ملیون؟

مشاوره حقوقی مهریه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر چنین موضوعی صحت نداره و مهریه مطابق نرخ روز سکه باید پرداخت بشه

خیر به نرخ روز حساب میشود

خیر چنین چیزی صحت ندارد

خیر صحت ندارد . دادگاه نحوه ی پرداخت را بررسی می کند و براساس شرایط مالی زوج برایش اقساط میکند

با توجه به مهریه و میزان آن، شرایط مالی زوج و دفاعیات زوجه، نحوه قسط بندی مهریه و میزان پیش قسط مهریه را تعیین می کند.

به هیچ عنوان صحت نخواهد داشت

قطعا صحت ندارد . قاضی است که با توجه به مهریه و میزان آن، شرایط مالی زوج و دفاعیات زوجه، نحوه قسط بندی مهریه و میزان پیش قسط مهریه را تعیین می کند.