نفقه فرزند پسر بالای هجده سال که از کار افتاده باشد بر چه اساس تعیین میگردد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷۲۳ #86134

با سلام و خسته نباشید
من پسری ۳۶ ساله هستم که به دلیل داشتن افسردگی دو قطبی که طبق نظر چند متخصص ریشه در رفتارهای نا بهنجار پدر من در دوران کودکی من دارد بعد از اخذ مدرک دیپلم قادر به ادامه تحصیل و کار کردن نبوده و تا به این سن در خانه پدری به همراه والدینم زندگی کرده ام
ضمن اینکه بیمه تامین اجتماعی به من از کار افتادگی داده و من بیمه پدرم میباشم
چند روزی است که والدینم از من شکایت کرده و مرا از خانه بیرون نموده اند (البته من قبل از بر خورد با مامورین از خانه خارج شدم)
سؤالم این است که اگر شکایت نمایم راه به جایی خواهم برد؟ و در این صورت نفقه من بر چه اساسی تعیین میگردد؟ و اینکه با توجه به نداشتن هزینه برای گرفتن وکیل چه راهی را به من پیشنهاد میفرمایید
با سپاس

مشاوره حقوقی نفقه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اینکه سن شما 36 سال میباشد لذا دیگر نفقه به شما تعلق نخواهد گرفت و باید به فکر خود در خصوص مسکن و ... باشید.