زندانی نمودن زن ناشزه در منزل، قانونی میباشد؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۷,۸۸۶ #85942280

آیا زنی که ناشزه شده و شوهر حاضر به طلاق نیست را میتوان در خانه شوهر زندانی کرد؟
آیا در اجتماع زن ناشزه توسط شوهر مورد بی حرمتی و توهین و تهدید قرار بگیرد میتوان از ایشان شکایت نمود؟
آیا این موارد آزار و اذیت باعث گرفتن طلاق از طرف زن میشود؟

مشاوره حقوقی خانواده
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود قانونی نمی‌باشد و دارای وصف مجرمانه است

باسلام
هیچ یک از اعمال مذکور قانونی نیست و قابل تعقیب کیفریست چه بسا بدلیل عسر و حرج زن میتواند درخواست طلاق نماید.

زندانی نمودن و توهین و بی احترامی نمودن زن گرچه ناشزه باشد به هیچ وجه جایز نیست. این طرز فکر اشتباه ناشی از بی اطلاعی از قوانین و اصول شرعی و اخلاقی و بیشتر عامیانه است.

خیر چنین چیزی قانونی نیست اگر زن مورد بی حرمتی قرار بگیرد زوج میتواند پیگیری کند در صورت قابل تحمل نبودن چنین سوء رفتارهایی حق طلاق به علت عسر وحرج برای زن ایجاد میشود

با درود
چنین اقدامی از طرف مرد غیرقانونی و جرم است.
زن با روبرو شدن با چنین مواردی و اثبات ان می‌تواند تقاضای طلاق عسر و حرجی نماید

بسمه تعالی : در اصل از حاکمیت اصل نشوز بر زن ناشزه مراتبی است که بیان آن گر چه موجب ان میشود که سوالات فراوانی بوجود آورد اما بصورت اجمال میتوان گفت که نافرمانی از شوهر میتواند سبب فسادی گردد که اولین ضرر آن میتواند بر زوج حادث و واقع گردد لذا اهمیت این موضوع به حدیست که میتواند جامعه ای را به تباهی بکشاند لذا ب زوج حرجی نیست اگر زوجه ناشزه را در حبسخانگی نگهدارد که از مواضع تهت یا افترا جلوگیی نماید و تنها چیزی که میتواند ناشزگی را مرتفع نماید اطاعت بدون چون وچرای زوجه از زوج است لذا اثبات این امر میتواند این معظل راتبدیل به رفع نشوز گردد . لذا زنی که بیست سال حاضر به تمکین با همسر خود نیست را باید در معادله چند مجهولی قرار داد که فقط اطاعت زوجه اززوج آنرا حل خواهد نمود

سلام خیر چنین چیزی اصلا قانونی نیست و حتی اگر الزام زوجه به تمکین نیز صادر شود بازهم زوجه اجباری به تمکین ندارد چه برسد به حبس او در خانه