آیا گذاشتن آهنگ رپ در استوری اینستاگرام و استاتوس یا وضعیت واتساپ جرم است؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۴۰۴ #85786908

سلام خسته نباشید. آیا گذاشتن کلیپی که در آن آهنگ رپ خوانده می شود در استوری اینستاگرام و استاتوس یا وضعیت واتساپ، جرم است؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر مبتذل باشه جرم محسوب میشه...

سوال کلی و مبهم است.
سبک رپ به طور رسمی یک سبک غیر مجاز قلمداد نمی‌شود و حتی اگر هم غیرمجاز باشد، غیرقانونی نیست. غیر مجاز به این معنا است که مجوز انتشار ندارد، اتفاقی برخی از ترانه‌های پاپ و یا تصنیف‌های سنتی هم ممکن است رخ بدهد.
اما اگر آن کلیپ خاص حاوی مضامین موهن، مبتذل و... باشد درج آن در فضای مجازی به هر طریق می‌تواند مصداق یکی از جرایم نشر اکاذیب، اشاعه فساد و فحشا و... گردد.
با توجه به کلی بودن سوال امکان بررسی دقیق اتفاق رخ داده وجود ندارد.

خیر جرمی رخ نداده است اما اگر تبلیغی برای اون آهنگ باشد و اگر آهنگ مبتزل باشد می تواند جرم باشد

با سلام . خیر جرمی رخ نداده است .

خیر مطابق متن سوال جرمی محقق نشده و قانون نیز مجازاتی برای آن در نظر نگرفته است

خیر بعید است جرم تلقی گردد

خیر جرمی محقق نشده است