آیا موجر میتواند حکم تخلیه بگیرد؛ اگر بگیرد اجرا میشود؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۵۱۲ #85709701

سلام بنده دوساله مستاجر هستم.موجر میگه خودم میخوام بشینم و خونه رو نمیخوام کرایه بدم.من هم در شرایط کرونا نمیتونم جا به جا شم.قرارداد رو هم سال اول املاک نوشتیم و سال دوم پشت همون قرارداد اصلی دستنویس کردیم و موجر یک شاهد بیشتر ندارد.قرارداد هم تموم شده.

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
می تواند پس از پایان قرارداد برای تخلیه اقدام کند بعلت سکونت خود

اگر اجاره های خود را مرتب پرداخت کرده و بدهی معوق نداشته و از زمان اتمام قرارداد نیز اجاره را مطابق میزان افزایش قانونی اعلام شده واریز نموده اید امکان تخلیه وجود ندارد . در مصوبه ستاد ملی کرونا پیش بینی تخلیه ملک به دلیل نیاز شخصی نشده و موجز تنها به دو دلی میتواند درخواست تخلیه نماید : ۱- داشتن بدهی معوقه مستاجر و عدم پرداخت اجاره جدید مطابق مصوبه قانونی ۲- فروش ملک و درخواست تخلیه به دلیل فروش مورد اجاره که فرصتی دو ماهه به مستاجر داده میشود .

باسلام و احترام
باتوجه به اتمام مدت قرارداد شما به شورای حل اختلاف ارجاع میگردد و با ارائه قرارداد قبلی با توجه به تایید شما دستور تخلیه شما صادر میگردد و به شما ابلاغ میگردد که تمام هزینه ها بعهده شما میباشد و تمامی خسارات ناشی از دیرکرد تحویل ملک بعهده شما است
موفق باشید

باسلام باتوجه ب اتمام قرارداد و نیاز شخصی موجر امکان صدور حکم تخلیه علیه شما وجود دارد

سلام
وقت بخیر
با توجه به این که در پرونده شما مدت قرارداد تمام شده است، امکان نتیجه گرفتن مالک برای دستور تخلیه در صورت وجود شرایط، وجود دارد. در شرایط کرونا هم چون مالک نیاز شخصی دارد و خودش می خواهد در ملک ساکن شود، نتیجه می گیرد.

با سلام
اگر موجر اثبات کند خود میخواهد در خانه ساکن شود میتواند پس از پایان قرارداد برای تخلیه اقدام کند

سلام اجاره نامه شما به اتمام رسیده و فعلا غاصب ملک موجر محسوب میشن هرگونه خسارات وارده بعهده شماست و درصورت اقدام وشکایت موجر ظرف یکهفته تخلیه می کنند