طبق چه ماده قانونی میتوانم لایحه روی پرونده بگذارم که به نفع من باشد؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۲۱ #85575342

با سلام
شاکی در حالی که یک پرونده افترا و نشر اکاذیب رایانه ای بر ضد من باز کرده بود، یک پرونده دیگر با همان مضامین به اضافه تهدید به هتک شرف دوباره بر علیه من باز کرده است! که کاملا از روی خصومت و دشمنی و اذیت و آزار بنده می باشد. پرونده دوم را در حالی که پرونده اول در جریان است باز کرده است.
با سپاس

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به پرونده در حال رسیدگی مرتبط با خودتون را می توانید با تنظیم لایحه به قاضی رسیدگی کننده ارائه نمایید

سلام
ارسال لایحه جزوقوانین است و اینکه چی بگذارید باید پرونده شما بررسی گردد.

با سلام
چنانچه اتخاذ تصمیم در هریک موثر در دیگری باشد میتوانید شعبه دیگر را جهت رسیدگی توامان مطلع سازید تا یکجا رسیدگی شوند در ضمن مدارک و مستندات خود را جهت دفاع طی لایحه ای تقدیم دادگاه نمایید.

لایحه شما باید مستند و مستدل باشد.

شما میتونید در هر دو‌پرونده لایحه بزارید و دادگاه را از این امر مطلع نمایید و در هر کدام به شماره پرونده و شعبه و سایر موارد لازم اشاره نمایید تا تصمیم مقتضی لحاظ شود

با درود با یک وکیل در این زمینه مشورت نمایید، ارائه آنچه به نفع شما باشد دراین مجال نمی‌گنجد.

جهت تنظیم لایحه ای که به نفع شما باشد باید پرونده مطالعه شود و میتونید تقاضای لف پرونده ها در یک شعبه کنید