میخوام شهادتم را پس بگیرم، چه باید کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۶۵۳ #85431610

سلام من برای یکی از همکارامون برای توهین و تهدید به مرگ شهادت نوشتم داخل کلانتری الان که میخوام شهادت رو پس بگیرم میگن برو شعبه ایا اگر کلا به دادگاه نرم و شهادت ندهم من شامل جرم میشم یا اینکه باید بروم دادگاه بگم برای این آدم پشیمان شدم که شهادت دادم

مشاوره حقوقی تهدید
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شهادت برابر نص قرآن ، نه گفته دیگران ....
بسیار مهم و تاکید شده است .
حالا شما به هر جهت شهادت را مسترد کنید ، حضور نیابید و ... باید این موارد را مطمح نظر داشته و در صورت ادای شهادت صرفا می توانید کذب بودن آن را به مرجع مربوطه بیان که در این صورت قابل مجازات نیز هستید.

به دادگاه مراجعه و حقیقت را بیان کنید

سلام
چنانچه جهت گواهی به دادگاه نروی مشکلی ندارد حتی چنانچه دادگاه بروی اما گواهی ندهی اجباری نیست