فروش دلار در سایت دیوار و مسدود شدن حساب من توسط پلیس فتا چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴,۰۹۱ #85023

با سلام و عرض ادب خدمت شما عزیزان

بنده مقداری دلار در تاریخ 01/08/ 97 برای فروش در سایت دیوار قرار دادم
پس از چند روز شخصی با من تماس گرفت و خواهان خرید دلارها شد و طی تماس تلفنی که داشتیم درخواست شماره کارت اینجانب جهت واریز وجه
دلارها را کرد ، من هم شماره کارت بانکی خود را برای ایشان پیامک کردم
سپس در دو مرحله ، ابتدا مبلغ 300 هزار تومان و سپس مبلغ 700 هزار تومان
به کارت عابر بانک بنده پول واریز شد ، سپس با وعده ای که در خیابان داشتیم اون اقا اومد و پس از پرداخت نقدی مابقی ثمن معامله ،
دلارها را از من گرفت و رفت .

الاایوحال بنده چند روز پیش قصد خرید از سوپر مارکت با کارت عابر بانک م را داشتم که متوجه شدم کارتم کار نمیکنه
پس از مراجعه به بانک و پرس و جوی مشکل متوجه شدم پلیس فتای اذربایجان شرقی حساب بانکی بنده به میزان 700 هزار تومان مسدود کرده

پس از کلی صحبت و خواهش و تمنا با بانک اذربایجان نامه دستور مسدودی پلیس فتا اذربایجان را به بانک شهر خودم فاکس کرد
متن نامه چنین است :

با توجه به شکایت اقای ...... در خصوص کلاهبرداری اینترنتی مربوط به ( فروش آگهی کامپیوتر در سایت دیوار ) و واریز مبلغ 700 هزار تومان
در مورخه 97/01/08 از شماره کارت ........ به شماره کارت ..... اقای ...... حساب بانکی مقصد به اندازه مبلغ منتقله مسدود و پرینت حساب نامبرده
تا این تاریخ به این مرکز ارسال شود .
لذا بنده طی چندین مرحله تماس با پلیس فتای اذربایجان با مسئول رسیدگی به پرونده صحبت کردم
و پس از تعریف کردن ماجرای اتفاق افتاده به ایشان گفتم که بنده اصلا تا به حال کامپیوتری برای فروش در سایت دیوار نداشته ام
و برای ثابت شدن صحبتم از سایت دیوار استعلام بگیرند تا از صحبت و ادعای بنده مطمعن شوند

(( حتی من از چت های که بصورت پیامک بین من و شخص خریدار دلار ها انجام شده بود از گوشی موبایل م عکس گرفتم و پس از پرینت کردن
این تصاویر برای ایشان فاکس کردم ))

ولی ایشان مدام اصرار بر این دارند که باید حتما به پلیس فتای اذربایجان بیایی
ایشون میگه پرونده را نیابت به پلیس فتا شهر سکونت شما هم نمی دهیم
ایشان میگه یا پول همشهری ما را بریز بحساب تا حساب ت را ازاد کنیم
یا باید حتما حضوری بیایی دفتر پلیس فتای اذربایجان به پرونده ت رسیدگی کنیم

به مسئول پرونده گفتم احتمال زیاد شخص خریدار دلارهای من در سایت دیوار اگهی فروش کامپیوتر زده بوده
این اقا از اذربایجان اگهی ایشون را دیده و بدون اینکه از صحت اگهی مطمعن بشه درخواست شماره کارت کرده تا پولی را یا بصورت بیعانه
و یا شاید کل مبلغ خرید را واریز کنه تا اون شخص هم کامپیوتر را برایش پست کنه .

این از خدا بی خبر هم شماره کارت من بدبخت را گرفت و برای اقای اذربایجانی فرستاد
من هم وقتی دیدم یک مبلغ 300 تومن و یک مبلغ700 تومن به کارت بانکی م ارسال شد دیگه احتمال نمی دادم کلاهبرداری در کار باشه ،
خوب وقتی دیدم پول به حساب م واریز شده دلارها را بهش دادم رفت .

ولی مسئول پرونده در پلیس فتا اذربایجان میگه باید بیای اینجا تا به پرونده ت رسیدگی بشه
ناگغته نماند به جهت استرسی که دارم به پلیس فتا شهر خودم مراجعه کردم داستان را برایشان تعریف کردم

گفتن نیازی نیست از کسی شکایت کنی ، شما جرمی مرتکب نشدی
دلار فروختی ، شماره کارت دادی ، پول به حساب ت اومده
دیگه نمی دونستی که کی داره کارت به کارت میکنه ، چون پول تا گرفتی دلارها را تحویل ش دادی

گفتن صبر کن یه 2 ماه زمان میبره تا پرونده ت نیابت بشه بیاد اینجا
شانس ت گفته طرف در متن شکایت ش اقرار کرده این پول بابت خرید کامپیوتر ازسایت دیوار پرداخت کرده

تا پرونده ت اومد ما از سایت دیوار استعلام میکنیم ، اگهی دلار شما مشخص میشه ، اگهی نداشتن فروش کامپیوتر هم مشخص میشه
اگر استعلام درست باشه مشکلی برات پیش نمیاد

گفتن مشکل اون اقا که ندیده و نسنجیده اعتماد کرده و پول به شماره کارتی که فروشنده کامپیوتر بهش داده واریز کرده
نباید اعتماد میکرد
الاایوحال این که مزاحم وقت تون شدم و اینجا سئوال کردم
میخوام نظر کارشناسی شما را بدونم

1- حسابی که بهش 700 تومن واریز شده فعلا تا مبلغ 700 تومن مسدود شده
با توجه به اینکه پولی دراین حساب نبوده تا مسدود بشه و من هم تا روشن شدن تکلیف کار فعلا من با این حساب کار نمیکنم
ایا امکان داره در روزهای آتی مابقی حساب های دیگر بنده ، حتی حساب سپرده مبلغ بالای بنده هم مسدود بشه ؟؟؟

2- با توجه به مشکلات و ترافیک کاری بنده و همچنین مشکل دیسک کمری که دارم بنده نمی توانم مسافت زیادی را در ماشین بنشینم و حضورا
به اذربایجان برم روال کار به چه شکل در میاد ، پلیس فتا اذربایجان پرونده را باید حتما نیابت بده به شهر ما ،
یا ایشون میتونه سلیقه ای عمل کنه و پرونده را نیابت نده
اگر پرونده را نیابت نده تکلیف کار من چی میشه باید چیکار کنم ؟؟؟؟

3- با توجه به صحبت های پلیس فتا شهر خودم فعلا کاری نکنم
یا نیازه که من از شاکی حساب بانکی خودم ( فردی که 700 به کارت من ریخته )
یا شخصی که نمیشناختم ش و فقط یه شماره موبایل ازش دارم ( فرد خریدار دلارها ) شکایت کنم ؟؟؟
بزرگواری میکنید بنده راهنمایی بفرمائید .

با تشکر از لطف و محبت جنابعالی ....

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

1. بله ممکن است حساب های دیگر شما تا سقف 700 هزار تومان مسدود شود.

2. بله ممکن است به دلیل حضور شما در شهر تهران به دادگاه تهران نیابت داده شود.

3.خیر فعلا نیازی به شکایت نیست.