آیا سکه دوم را سر موعد مقرر به ایشان تحویل دهم و یا منتظر اخطار از اجرای احکام باشم؟

پرسیده شده
۲۵ پاسخ ۲۹۷ #85004633

با سلام. سال گذشته رای دادگاه خانواده به درخواست طلاق از سوی من(زوج) مبنی بر پرداخت ۳۰۰ سکه و نفقه و نحله به بنده ابلاغ و در تجدید نظرخواهی به پرداخت نفقه و نحله نقدا و هر ۸ ماه یک سکه تغییر یافت و به تبع آن بنده به دفترخانه مراجعه و نفقه و نحله و اولین سکه را پرداخت نمودم و صیغه طلاق جاری شد. اکنون که موعد تحویل سکه دوم هنوز فرا نرسیده همسر سابقم اقدام به گرفتن اجراییه نموده و علی رقم پرداخت به موقع سکه اظهار عدم تحویل سکه دوم نموده و درخواست ارجاع پرونده به اجرای احکام نموده است. حال تقاضا دارم بنده را راهنمایی بفرمایید که آیا سکه دوم را سر موعد مقرر به ایشان تحویل دهم و یا منتظر اخطار از اجرای احکام باشم؟ و اینکه آیا درج توضیحات در سند طلاق مبنی بر تحویل و رسید مبالغ بالا و سکه اول کفایت قانونی دارد ؟و آیا نیم عشر به عهده بنده است یا زوجه؟سپاسگزار میشوم راهنمایی بفرمایید.

مشاوره حقوقی مهریه
۲۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
در تاریخ مقرر طبق توافق طرفین پرداخت نمایید

سلام
در موعد مقرر آن را نمایید.

سلام بهتر است در موعد مقرر آن را پرداخت کنید....

سلام وقت بخیر
در موعد مقرر پرداخت نمایید.

باسلام بهتر است در موعد مقرر آن را پرداخت کنید.

قبل از اخطار اجرای احکام و سرموعد نسبت ب پرداخت قسط اقدام کنید والا امکان جلب هست با تقاضای محکوم له و در قبال پرداخت رسید دریافت دارید

در موعد مقرر اقدام به پرداخت نمایید.