آیا سهم الارث من از پدرم را می تواند توقیف کند؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۳۲۵ #84870631

با سلام،
مهریه همسر بنده ۱۰۰۰سکه می باشد، که پیش پرداخت داده ام و در حال پرداخت مابقی آن به صورت اقساطی می باشم.
اگر بله، آیا فقط برای مابقی ۱۱۰ سکه یا برای همه ۱۰۰۰سکه؟
ممنونم

مشاوره حقوقی مهریه
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود
سهم الارث شما قابل توقیف است و اگر بعنوان مستثنیات شناخته نشود، مهریه از آن قابل استیفا است

با سلام
چنانچه شما اموال ودارایی داشته باشید اعم از رسمی یا عادی و یا سهم الارث توسط زوجه قابل توقیف است و محدود به ۱۱۰ سکه نمیباشد.

بله میتواند به اندازه سهم الارث شما توقیف کند ودرصورتی که سهم الارث شما به میزان کل مهریه باشد میتواند کل مهریه را وصول نماید

سلام
بله سهم الارث شما قابل توقیف می باشد

سلام
بله سهم الارث شما قابل توقیف می باشد

سلام
بله سهم الارث شما قابل توقیف می باشد

بله سهم الارث شمار قابل توقیف است