آقا برای ۴ دانگ دادخواست داده، چطور میشه اون‌ یک دانگ وکالتی دریافت کرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۵۳ #84755045

سلام وقت عزیزان بخیر
یک سوال داشتم و نیاز به راهنمایی
خواهر بنده به عنوان مهریه دو دانگ یک منزل را دارد و یک دانگ هم بصورت وکالتی در اختیارش هست. متاسفانه به دلایلی نرفت قطعی اون‌یک دانگ و بگیره، صاحب سند که داماد سابق است رفته برای فروش ملک اقدام‌کرده از طریق دادگاه. دادگاه هم رای به فروش داده.
حال سوال اینه که اقا برای ۴ دانگ دادخواست داده، چطور میشه اون‌ یک دانگ وکالتی و زنده کرد؟
متشکرم

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. برای وکالت برای چه امری در اختیارش بوده است، اگر برای فروش باشد در صورتی که خود شخص اقدام به فروش کند با اقدام داماد سابق عقد وکالت فسخ میشود. اگر وکالت داده که به اسم خود کند و وکالت ضمن عقد خارج لازم باشد( وکالت نامه را بخوانید بببنید این جمله ضمن عقد خارج لازم در اون وجود داره) دیگر نمیتواند تا وقتیکه زنده باشد خلاف ان عمل کند و خواهرتان میتواند اعتراض ثالث یا اگر در محله اجرای حکم است اعتراض ثالث اجرایی بکند.. اگر ففط وکالت برای انتقال به خود باشد و قیدی که ذکر کردم در ان نباشد ، با اقدام به فروش موضوع وکالت نامه از بین رفته و منفسخ میشود و حقی برای خواهر شما متصور نیست

درودها، با اقدام موکل جهت فروش
عقد وکالت فی مابین منحل گردیده است

سلام
خواهر شما می تواند به استناد وکالتنامه اقدام به اعتراض ثالث نماید و تقاضای نقض دادنامه را نماید

با سلام
درصورتیکه بابت ان یک دانگ علاوه بر وکالتنامه مبایعه نامه نیز داشته باشید میتوانید درخصوص رای بر فروش چهاردانگ اعتراض خودرا بعنوان مالک آن یک دانگ اعلام نموده تا مورد بررسی مجدد قرار گیرد ولیکن اگر صرفا وکالتنامه کاری داشته باشند چون وکالت در نفس خودش اعتبار دارد وبمنزله بیع تلقی نمیگردد لذا ادعای مالکیت مسموع نخواهد بود