آیا موفق میشوم وکالت را بی ‌اثر کنم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۵۷۸ #84712648

با سلام
می‌خواهم وکالت بلاعزل فروش خانه‌ام را که به برادرم دادم باطل کنم. چون دیگر به او اعتماد ندارم. برای اینکار می‌خواهم خانه‌ام را به نام شخص سومی بزنم. برای انتقال سند از سوی نهاد دولتی ( احتمالا شهرداری) از خانه بازدید می‌شود و احتمالا برادرم که با ما در همین خانه زندگی می‌کند موضوع را می‌فهمد و اقدام به فروش قولنامه‌ای خانه می‌کند. در چنین شرایطی و با توجه به اینکه اصل سند خانه و اصل وکالت‌نامه فروش خانه و همچنین شناسنامه و کارت ملی برادرم پیش من است آیا برادرم می‌تواند قبل از اینکه کار انتقال سند به نام شخص سوم به اتمام برسد خانه را قولنامه کند و دست من را برای انتقال سند ببندد؟
با تشکر

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اظهارنظر نیاز به بررسی وکالت نامه دارد.

شما میتوانید مورد وکالت را خودتان انجام دهید در اینصورت وکالت داده شده بی اثر میشود
سریعا به نام هر کسی که میخواهید یک مبایعه نامه عادی تنظیم کنید و بعد کارهای انتقال رسمی را انجام دهید

سلام بستگی به نوع وکالت شما و اختیاراتی که به ایشان داده اید دارد.

با درود امکان بی اثر کردن نیست وکیلی به وکالت ایشان ضم نمایید یا مورد وکالت را خود انجام دهید

سلام با آرزوی بهروزی برای شما، با انجام وکالت توسط خودتون ، دیگران نمیتونن بعد از شما اون ملک رو معامله کنند

باید متن وکالت تنظیمی به نام برادرتان و اختیارات ایشان بررسی شود در صورتی که حق ضم وکیل و عمل بالمباشره را از خود سلب و ساقط ننموده باشید می توانید موضوع وکالت را خودتان انجام دهید و یا شخص ثالثی را به عنوان وکیل ضم وکالت حاضر نمایید و در صورتی که مبایعه نامه ای با شخص سوم تنظیم نمایید و برادرتان بعد از شما خانه را با مبایعه نامه بفروشد ، مبایعه نامه با تاریخ مقدم معتبر خواهد بود .

سلام.مبایعه نامه تنظیم نمایید یا اینکه برای وکالت ضم وکیل نمایید و یا سریعا میتوانید سند را به اسم شخص ثالث بزنید.