آیا نام فرزند حاصل از ازدواج موقت در شناسنامه ثبت میشود؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۴۶,۲۸۱ #84671

با سلام
هنگام ثبت اسم فرزند حاصل از ازدواج موقت، شناسنامه پدر و مادر و صیغه نامه ثبت شده ضروری است
چنانچه در شناسنامه مرد نام همسر دایم وجود داشته باشد این امر مانعی مثل رضایت همسر دایم در ثبت نام کودک بوجود میاورد
آیا باید همسر دایم اجازه بدهد تا مورد ثبت شود ؟
مدارک لازم در این خصوص چیست؟
ممنون

مشاوره حقوقی ازدواج موقت
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله ثبت میشود و پدر باید جهت این امر اقدام نماید.

با سلام بله باید پدر برای فرزندش شناسنامه بگیرد

با سلام ، بله می بایست شناسنامه برای فرزند گرفت.
با ذکر این نکته که ازدواج دوم شما بدون رضایت زوجه اول و بدن اذن دادگاه ، باعث ایجاد حق طلاق برای زوجه اول می گردد.

سلام ؛پدر موظف به اخذ شناسنامه برای فرزند میباشد و مخالفت همسر دائم تاثیری در این امر نخواهد داشت ونمی تواند مانع شود

بله پدر باید شناسنامه بگیرد

بلی می توان شناسنامه گرفت .

با سلام

پدر موظف به اخذ شناسنامه برای فرزند میباشد و مخالف و ممانعت همسر دائم تاثیری در این امر نخواهد داشت.