آیا نفقه معوقه و جاریه جمع میشود؟

پرسیده شده
۳۴ پاسخ ۶۱۷ #84654981

سلام.
زوج به نفقه معوقه ۵ ملیون تومان محکوم و اعسار زد و دارد هر ماه ۶۰۰ هزار پرداخت میکند و زوجه به جهت حق حبس مجددا دادخواست نفقه جاریه مطرح کرده اند و زوج محکوم شد به ۷۰۰ هزار در هر ماه الان زوج باید هر ماه هم ۶۰۰ هزار نفقه معوقه پرداخت نماید و هم ۷۰۰ هزار نفقه جاریه؟ میشود درخواست کرد که نفقه معوقه و جاریه یکی شود؟

مشاوره حقوقی نفقه
۳۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید هر دو جمع می شوند و باید پرداخت شود

بنام خدا،هر دو باید پرداخت شوند.

ددرود بر شما
منظور از یکی شدن مشخص نیست، اما در هر صورت چه جداگانه و چه یکباره جمع این دو مبلغ باید پرداخت شود.

با سلام و احترام
بله هر دو قابل جمع است و بایست پرداخت گردد.

درود:بله هر دوبا هم جمع می شود ومی بایست پرداخت نماید.

چون در دو دادخواست مجزا طرح شده است برای هرکدام‌پرونده اجرایی مستقل تشکیل و اقدام ب وصول باید گردد

سلام و عرض ادب
خیر صرفا میتوانید مجددا به جهت معسر شدن دادخواست اعسار به دادگاه تقدیم نمایید