ایا موارد ذکر شده در کمیسیون پزشکی قانونی باعث عدم تمکین زوجه میشود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۰۲۱ #84561189

با سلام .
در دادگاه الزام به تمکین زوجه درخواست شد که بنده یعنی زوج به علت بیماری خاص اعصاب و روان زوجه امنیت جانی و جسمی ندارد به پزشکی قانونی بروم .که بعد از انجام کمیسون پزشکی قانونی جواب به شرح ذیل امد .

زوج روانپریش نیست ولی دارای اختلال وسواس فکری جبری میباشد و دارای علایم ویژگی های شخصیتی انکار.تحریک پذیری .انعطاف ناپذیری .سخت گیری و خساست میباشد که باعث سختی و مشقت زوجه شده است .......

لازم به ذکر است در دادگاه زوجه هیچ گونه مدرکی دال بر ضرب و شتم و جراحت ارائه نداده .
سوالم از سروران گرامی این است که ایا با مواردی که پزشکی قانونی گفته ایا جز موراد استنادی عدم تمکین زوجه میباشد و دادگاه حکم به عدم تمکین زوجه میدهد؟؟؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
نطریه پزشکی قانونی یکی از اماراتی است که به قاضی در رای دادن کمک می کند و می تواند به ان توجه نکند. شما می توانید در لایحه ای همراه با شهودی اگر دارید توضیح دهید و در دادگاه هم حاضر شوید.

بستگی به نظر قاضی دارد ولی با توجه به پاسخ پزشکی قانونی احتمال رد درخواست تمکین وجود دارد .

درودبرشما
بستگی به نظرقاضی محترم دارد.