با چک برگشتی چه کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۶۵ #84085166

به نام خدا
با سلام و احترام ؛
بنده یک ماشین نیسان به یک بنده ی خدا فروختم طی سه فقره چک، که قرار شد بعد از پاس شدن چک ها کار های تعویض پلا ک و سند زدن را انجام بدیم دو تا چک اول پاس شد ولی چک سومی رو دو ماه از موعدش گذشت و دو هفته پیش برگشت زدم و گواهی عدم پرداخت چک رو گرفتم. قابل ذکر است قولنامه یا مبایعه نامه بین ما نوشته نشده است و سند ماشین در حال حاظر به اسم خودم هست و طی استعلام از سامانه صیاد دیدم صاحب چک ۷ تا چک برگشتی دارد، حالا من با این چک که برگشت زدم چه کار کنم؟ بهترین کار چیست؟
قابل ذکر است مبلغ چک نیز ۲۱ میلیون تومان میباشد آیا باید از دادگاه شکواییه نوشت یا از شورای حل اختلاف؟
لطفا راهنمای جامعی بفرمایید که بهترین راه برای چطور این چک را همراه با سودم از طرفم بگیرم.
ممنون میشوم هزینه شکایت هم بفرمایید.
با تشکر

مشاوره حقوقی چک
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام شما میتوانید هم شکایت کیفری نمایید وهم میتوانید به دادگاه حقوقی دادخواست وجه چک وکلیه هزینه های دادرسی نمایید.

اگربیع نامه ندارید دادخواست دهید, وماشین تان راپس بگیرید

با سلام
مبلغ چک از صلاحیت شورا خارج میباشد
با تنظیم دادخواست میتوانید علیه ایشان شکایت نمایید
چون قولنامه ای ندارید میتوانید در خصوص توقیف خودرو نیز اقدام فرمایید

از طریق دفترخدمات الکترونیک قضایی دادخواستی تنظیم و به دادگاه ارسال خواهد شد و قت رسیدگی تعیین طرفین دعوت و کلیه موارد از طریق ثنا ابلاغ خواهد شد.