اگر ممنوع الخروجی تموم بشه شاکی باید دوباره درخواست ممنوع الخروجی مجدد بدهد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۸۴ #83951402

سلام
اگر دوره ممنوع الخروجی به پایان برسد برای تمدید مجدد آن شاکی باید دوباره درخواست بدهد یا سیستم به طور اتوماتیک ممنوع الخروجی فرد را تمدید میکند؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تمدیدممنوع الخروجی بایدتوسط شاکی انجام‌شود

با سلام
بعد از منقضی شدن ممنوع الخروجی باید طی لایحه ایی درخواست تمدید مجدد انرا از مرجع قضایی درخواست نمایید

سلام
به نظرباید تقاضای تمدید نمایید در غیر اینصورت رفع اثر می شود

سلام
ممنول الخروجی باید پس از گذشت هر ۶ ماه تمدید شود.

سلام. اگر دستور مجددی توسط بازپرس صادر شود بله تمیدی میشود.. وگرنه با انقضا مدت خود به خود رفع ممنوعیت میشید و میتوانید از کشور خارج شید