عدم تحویل خانه توسط فروشنده (سازنده ملک) در صورت داشتن چک تضمین به چه صورتی است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۹۰۷ #83820200

با سلام.در سال 96.10 با پیش خرید خانه به صورت قولنامه نسبت به خرید یک واحد با شرایط اقدام شده است و مگرر شده تا زمان تحویل مبلغ معینه در وجه سازنده تحویل شود که این امر شده و مباالغ زودتر از موعد نیز پرداخت شده و مبلغی برای تنظیم سند باقی مانده است.حال با توجه به تغییرات قیمت آپارتمان از تحویل سر باز میزند و درخواست مبلغی زیادی مابهالتفاوت میخواهد و تهدید میکند که برید شکایت بکنید.و همچنین در قولنامه برای دیر کرد روزنامه مبلغی ضرر و زیان دیده شده است.همچنین به دلیل عدم ثبت در دفترخانه ها فقط یک چک تظمین از سازنده دریافت شده است. ممنون میشم راهنمایی کنید که چه باید کرد؟

مشاوره حقوقی چک
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . سازنده مکلف است مکل را به شما تحویل دهد در غیر این صورت باید از عهده پرداخت خسارت تاخیر در انجام تعهد که میزان ان در قرارداد به صورت ریالی تعیین می شود برآید .
دقت کنید که در قرارداد شرط داوری قید شده یا خیر.

باسلام
شما میتوانید دادخواست الزام به ایفای تعهدات قراردادی سازنده به انضمام خسارات خود را از دادگاه طی دادخواست تقاضا نمایید