چگونه با توجه به باکره بودنم برای طلاق اقدام کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۶۳۲ #83777877

سلام خسته نباشید، من ۳ ماهه که عقد کردم و باکره هستم و الان بخاطر عدم عاطفه میخوام طلاق بگیرم سوال این هست که از ماده ۱۰۸۵ استفاده کنم حبس زوجه، همسرم برای پرداخت مهریه نمیتونه به صورت قسطی بده ؟ باید اول کل مهریه رو پرداخت کنه؟ هیچ دارایی به اسمش نیست و استاعط مالی داره کارمند هست.

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای طلاق باید عسر و حرج خود را ثابت کنید صرف عدم تفاهم برای درخواست طلاق از طرف زوجه کافی نیست. برای مهریه هم اگر مالی به نامش نیست، میتوانید اقدام به توقیف یک سوم حقوقش نمایید‌.

عدم تفاهم دلیل محکمه پسند برای درخواست طلاق از ناحیه زوجه نیست. بهتر است به فکر طلاق توافقی باشید یا مراتب عسر و حرج خود را ثابت کنید.

با درود زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

باسلام، نظر به باکره بودن نصف مهر به شما تعلق میگیرد و می توانید ماهیانه یک سوم حقوق ایشان را بعنوان مهر توقیف و وصول کنید، ضمنا در صورتیکه دکالت در طلاق ندارید ور صورتی میتوانید دادخواست طلاق بدین که درعسر و حرج باشید و این امر را ثایت کنید

حق طلاق با مرد است مگر خلافش باعسر و حرج ثابت شود

باسلام.
در قانون حق طلاق در اختیارمرد است. اگر شما درخواست طلاق دارید باید روند دادرسی را در مراجع قضایی طی و پس از ان دادگاه گواهی عدم سازش را صادر خواهد کرد .

اما حق حبس در مهریه معنی و مفهوم آن به شرح ذیل است:

مهریه حق زن است و به محض وقوع عقد ازدواج و در همان اولین ثانیه بعد از وقوع عقد قابل مطالبه از سوی زوجه است. بنابراین هر چند در برخی موارد، مطالبه مهریه، عملی اخلاقی به نظر نمی‌رسد، هیچ‌کس نمی‌تواند ادعا کند که در صورت مطالبه مهریه از سوی زوجه، وی کاری خلاف قانون انجام شده است. زوجه می‌تواند حق خود را هر زمان بخواهد مطالبه کند و اگر همسرش از پرداخت آن سرباز زد می‌تواند از انجام وظایف خود به عنوان زوجه خودداری کند؛ زیرا یکی از حقوق بانوان ایرانی حق حبس است به این معنی که می‌توانند از انجام وظایف خود به عنوان زوجه خودداری کنند تا زمانی که مهریه خود را بگیرند. در این باره برخی معتقدند که خودداری زن از انجام وظایف خود تنها مربوط به تمکین خاص و زناشویی است؛ اما برخی دیگر معتقدند که زن می‌تواند همه کارهایی را که باید به عنوان همسر انجام می‌داده است تا گرفتن مهریه ترک کند؛
اختلاف در زمینه زیاد هست و رویه قضایی در این مورد نیز وجود دارد.

توقیف حقوق استخدامی تایک سوم امکان پذیر است و برای طلاق نیز درخواست ارزیابی حقوقی کنین تا بیشتر توضیح دهم