آیا من بعد از تبرئه شدن در پرونده ضرب و جرح باید نفقه این ۷ ماهی که خانمم رفته رو بدم یا نه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۶۸ #83669485

سلام وقت بخیر

بعد از اینکه خانمم به خاطر اختلاف مون ترک منزل کرد من فردای اون روز شکایت کردم و دادخواست تمکین و اظهار نامه دادم اما متاسفانه حکم تمکین ندادن به من دلیل ندادنش هم استناد به ماده ۱۱۱۵ قانون مدنی بود چون خانمم مدعی شده که من استخوان بینی شو شکوندم و برای این کار فقط گواهی پزشکی قانونی رو ارائه کرده ! اما من با پدر و مادرم به همراه خانمم توی یک خونه زندگی میکنیم همسایه هامونم روزی که خانمم رفت شاهد بودن که خانم بدون جراحت رفته و حتی یکی از همسایه هامونم در دادسرا شهادت داده!
دادسرا قرار صادر کرده ایراد ضرب و جرح عمدی با احراز لوث و ترک انفاق
بیست روز دیگه دادگاهمه
حالا سوال من اینه آیا من بعد از تبرئه شدن در پرونده ضرب و جرح باید نفقه این ۷ ماهی که خانمم رفته رو بدم یا نه؟؟؟
آیا ترک انفاق حبس دارد چند؟ در صورت پرداخت نفقه مجازات حبس در نظر گرفته میشود؟
آیا بعد از تبرئه شدنم حکم تمکین میتونم بگیرم چون تنها دلیل نیومدن خانمم به منزل فقط ضرب و جرح بوده که من نزدم

خواهشا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی نفقه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر همسرتون بخاطر ضرب و جرح ترک کرده منزل رو و ثابت شده این موضوع نفقه بهش تعلق میگیره ولی اگه ثابت بشه که شما بی گناه هستین و ضرب و جرح نداشتین ناشزه و نفقه بهش تعلق نمیگیره