وکالت کاری شرایط و بندهای خاصی داره که طرف مقابل رو محدود کنه تا اختیار هر کاری را نداشته باشد؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۸۶۹ #83545691

سلام زمین مزروعی که مشاع باشه و بخواهیم برای گرفتن سند تک برگیه مسکونی اقدام کنیم چه مراحلی باید انجام بشه و تقریبا چقدر زمان میبره؟و در ادامه اگر ما وکالت کاری به شخصی از دوستان بدهیم بهمراه مدارک لازمه که کار سند زمین را انجام و سند تک برگ مسکونی بگیرند مشکلی دارد؟و میتواند مورد سو استفاده از طرف شخصی که بهش وکالت دادیم قرار گیرد؟برای مثال فروش زمین یا سند به نام خودشون بزنن؟

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما می توانید با تعیین محدوده اختیارات وکیل عمل کرد او را محدود کنید

با احترام اختیارات وکیل را محدود کنید

می توانید اختیارات وکبل را محدود فرمائید

با سلام
اختیارات وکیل را محدود کنید

سلام و درود
برای تغییرات کاربری باید از جهاد کشاورزی مجوزهای لازم را اخذ نمایید

درود
میتوانید حدود اختیارات را طبق توافقات در وکالتنامه درج یا محدود نمایید .

در ابتدا باید مجوز تغییر کاربری و افراز را از جهاد کشاورزی بگیرید و همچنین حدود اختیارات وکیل همان است که در وکالت نامه تصریح شده است.