از چه طریقی باید درخواست سند بدهند لطفا مراحل آن را اعلام کنید؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۸۵ #83526840

سلام فردی مالک زمینی بوده الان فوت کرده سند ملک گم شده ورثه از چه طریقی باید درخواست سند بدهندلطفا مراحل آن را اعلام کنید

مشاوره حقوقی قراردادها
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طریق اداره ثبت اعلام مفقودی سند نمایید جهت صدور سند جدید

با سلام و ممکن است یک شخص چندین جرم مرتکب شودمانند اینکه جعل یک جرم است و استفاده از آن جرم دیگری

با احترام ابتدا باید از شورا گواهی انحصار وراثت بگیرید و سپس از طریق اداره ثبت اسناد محل وقوع ملک اقوام نمایید

با انحصار وراثت دریافتی به اداره ثبت اسناد مراجعه کنند

با سلام
ابتدا درخواست گواهی انحصار وراثت داده و سپس موضوع را از طریق اداره ثبت محل وقوع ملک پیگیری نمایید

سلام کلیه ورثه بایستی گواهی انحصار وراثت بگیرند سپس از طریق اداره ثبت اسناد واملاک محل وقوع ملک پیگیری نمایند.

به اداره ثبت اسناد محل وقوع ملک مراجعه کنید