آیا انتشار پیام درخواست مساعدت مالی در فضای مجازی جرم است؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۳۵ #83505387

با سلام و احترام
در خصوص پرسشم باید توضیح دهم که ما جمعی از هنرمندان یک استان که دبیران انجمن های ادبی هستیم در پی برگزاری یک رویداد هنری نیازمند جذب حامی مالی هستیم. آیا درج نمودن چنین پیامی و درخواستی در فضای مجازی جرم تلقی می شود؟ پیامی عمومی که گویای این باشد« فرهیخته و هنردوست گرامی، در صورت تمایل به کمک و همیاری مالی به جهت ارتقا فرهنگی جامعه به فلان شماره حساب مبلغ را واریز کنید و یا به فلان شماره تماس بگیرید» سپاسگزار می‌شوم اگر پاسخ دهید عالیجناب

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود جرمی واقع نشده است

چنین مواردی با همین توضیحات فاقد وصف مجرمانه هستند

مشکلی نخواهد بود دوست عزیز.

با سلام
خیر در قانونی چنین مواردی جرم انگاری نگردیده است .

خیر صرفا تحت عنوان مساعدت مالی جرم نیست

خیر عنوان مجرمانه ندارد

خیر با انتشار این متن در فضای مجازی مرتکب جرمی نمی شوید منعی نداشته و مسئولیتی ایجاد نخواهد شد