میتونم درخواست نفقه پسرم را از جد پدری کنم؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۲۱۱ #83465631

سلام.همسرم فوت کرده و من از بیمه مستمری میگیرم آیا میتونم درخواست نفقه پسرم را از جد پدری کنم؟ایا از لحاظ قانونی می‌تواند بچه را بخاطر نفقه از من بگیرند؟

مشاوره حقوقی نفقه
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام شدنی می باشد.

سلام بله نفقه فرزندتان از پدربزرگشان قابل مطالبه است

بااحترام
خیر بدلیل دریافت حقوق مستمری خیر مگر سهم فرزند را جد پدری دریافت نماید

با درود بلی شدنی است.

بله امکان مطالبه نفقه وجود دارد، خیر نمی توانند فرزند را بگیرند

میتوانید نفقه را از پدربزرگ کودک مطالبه کنید و همچنین حق حضانت شما به این علت زایل نخواهد شد.

بله طرح دعوی برای مطالبه نفقه فرزندتان از جانب شما بطرفیت جد پدری امکان پذیر هست،در اینخصوص میبایست دادخواست دهید