حضانت با چه کسی است؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۲۵۱ #83410517

باسلام پسرم شش سالشه و تا هفت طبق توافق با اون بود الان میگه بیا بردار ببر خوب شما چه پیشنهادی میگین که دراینده واسه من که پدرشم مشکل نشه با احترام

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و عرض ادب، حضانت فرزند اعم از دختر و پسر تا هفت سالگی با مادر در اولویت است و حضانت هم حق و هم تکلیف برای والدین است. بنابراین؛ برای تا هفت سالگی نیازی به توافق نبوده است. حال هر چند که در صورت پذیرش حضانت فرزند توسط شما(پدر)، نیازی به مدرک تهیه نمودن نیست و مادر است که به عنوان مسئول حضانت از تکلیف و وظیفه خویش سر باز زده اند، اما برای آرامش فکری خود، اگر بهتر می دانید در شورای حل اختلاف یا امام جماعت مسجد محل یا دفتر اسناد رسمی یا با حضور حداقل دو شاهد، صورت جلسه ای مختصر در مکتوب نمودن پیشنهاد مادر بنویسید و فرزند را نزد خویش بیاورید. البته قبل از این اقدام، خود یا دیگر بزرگترها با مادر فرزند مذاکره نمایند تا فرزند نزد مادر باشد، از لحاظ مهر مادری.

بادرودوسلام حضانت حق و تکلیف پدرومادرمی باشد تادیه نفقه باپدرمی باشد.

با احترام حضانت هم حق و هم تکلیف والدین است و پرداخت نفقه در هر صورت بر عهده پدر است

سلام
حضانت تا ۷ سالگی با مادر است و هم حق و هم تکلیف والدین است .

درود
می توانید تقاضا کنید از طریق دادگاه حضانت را به شما واگذار کنند.

با سلام و احترام.
حضانت فرزند تا هفت سالگی با مادر هست و بعد از اون تا رسیدن به سن بلوغ با پدر هست. بعد از بلوغ خود فرزند تصمیم می گیرد با کدام یک از والدین زندگی کند(بلوغ دختر نه سالگی و پسر پانزده سالگی) نفقه و مخارج فرزند با پدر هست.وقتی همسر شما خواستار این هست که حضانت فرزند باشما باشه این وظیفه رو بپذیرید، بهتر هست صورت جلسه تهیه کنید.

با درود
حضانت فرزند برابر قانون با مادر و بعد از آن با پدر است تا زمانی که به سن بلوغ برسد که در ان زمان فرزند امکان انتخاب داشته باشد که این امر به این معنی نیست که خلاف آن نتوان توافق نمود