ضبط مکالمه جرم است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۸۸ #83339063

سلام چند شب پیش یک شخصی جلوی منو گرفت و به زور گوشیمو گرفت و نداد و کلید موتورم رو روی گوشی من ضبط مکالمه اتوماتیک فعاله و گوشی منو برد و منم مستقیم رفتم کلانتری صورت جلسه کردم موقعی که گوشی بنده دستش بوده باهاش تماس گرفته با خواهرم و تهدیدش کرده که باید پول بدی گوشی منم پس نمیده و تهدید کرده میام اتیشت میزنم به ابجی بنده گفته همچنان حین تماس قبل اینکه برم کلی توهین و فوش داد که همزمان داشت تماس میگرفت با گوشیم که صداش ضبط شده ایا اینارو به قاضی بدم جرم هست یا خیر؟ چیکار باید بکنم؟ و اگر جرمه چه جرمی هست و ایا قابل خریداری هست جرم که با هزینه جرم پاک بشه منظورم رشوه نیست ینی جریمه نقدی به جای زندان و ... ممنونم از شما

مشاوره حقوقی استراق سمع
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما شکایت زور گیری و فحاشی کرده و ابجی شما شکایت تهدیدضمنا صدا اماره است و به علم قاضی کمک میکند

در ارتکاب این جرم بایدبه سازما یافته یا توسط شخص خاص انجام شدن جرم قائل به تفکیک شد ،
طبق اصل۲۵قانون اساسی جز به حکم قانون ، ضبط مکالمه جرم است.
ماده ۲ قانون جرایم رایانه‌ای ایران «شنود غیرمجاز سایبری» را از مصادیق جرایم رایانه‌ای و شنود محتوای در حال انتقال ارتباطات غیر عمومی را در زمره جرم شنود غیرمجاز دانسته است.
مجازات جرم شنود غیر مجاز رایانه‌ای، برای افراد عادی تحمل ۶ ماه تا دو سال حبس یا پرداخت جزای نقدی از ۱۰ میلیون تا چهل میلیون ریال یا هر دو مجازات است

سلام وقت بخیر
تحت عنوان زورگیری می توانید طرح شکایت نمایید ضمن اینکه خواهر شما می توانند با ارائه اصوات ضبط شده تحت عنوان تهدید طرح شکایت نمایند ضمن اینکه توجه داشته باشید صدای ضبط شده ادله محسوب نمی شود صرفا اماره ای برای قاضی است .