من اگر شکایت کنم میتونم این رو ثابت کنم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۳۲۸ #82898255

با عرض سلام و خسته نباشد.
ببخشید من خلاصه میگم من دیشب با خانمم بحث داشتم بعد خانمم زنگ زد برادرش و مادرش آمدن تو خونه من بع یه دفعه برادر خانمم وایستاد به من فوش ناموسی رکیک دادن به درگیر فیزیکی بین ما ایجاد شد.
بعد حیس بهش میدن یا جریمه یا شلاق ممنون میشم جوابم رو بدین

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که بتوانید موارد گفته شده را اثبات کنید ، ممکن است به شلاق حدی (از باب قذف) یا جزای نقدی از باب تعزیر محکوم شوند.

در دادگاه باید ادله و یا شهود داشته باشید و یا با اقرار متهم جرم ثابت شود .

درود
اگر ثابت شود ضرب و جرح دیه و توهین جزای نقدی دارد اگر قذف باشد شلاق.

ادعای شما دوست عزیز و گرامی باید ثابت شود و در فحاشی بین ۲ تا۶ میلیون تومان با توجه به قانون کاهش مجازات اسلامی جریمه نقدی خواهد شد و در ضرب و جرح بسته به موارد مختلفی میباشد

در صورت اثبات ادعای خود مجازات مقرر در قانون نسبت به جرم انتسابی به هر دوی شما صادر خواهد شد

با درود..
در صورتیکه بتوانید با دلایل و مدارک کافی مراتب ارتکاب جرم از حیث توهین و قذف را اثبات نمایید، می توانید با طرح شکایتی مجازات قانونی مرتکب را بخواهید..

سلام.
صرف نظر از امکان اثبات جرم ،مجازات شلاق و جزای نقدی درپی خواهد داشت